Новаковић: Хеликоптери и авиони Републике Српске служе искључиво за превоз породице Додик :: Semberija INFO ::

 

Новаковић: Хеликоптери и авиони Републике Српске служе искључиво за превоз породице Додик


“Високи функционер СНСД-а Рајко Васић, најпознатији по томе да је својевремено, са мјеста секретара своје странке студентске вође назвао копиладима, поново је показао своје нељудско лице написавши на свом Твитер налогу да пожар у Романији гасе Оружане снаге БиХ, уз опаску ‘Нек вам изгори све’, - рекао је потпредсједник Савјета младих ПДП-а из сарајевско-романијске регије Божидар Новаковић.

Он је истакао да ова монструозна изјава неодољиво подсјећа и на иступ младе наде СНСД-а и бањалучког одборника Момчила Антонића који ке након избора 2016. године пожелио много кише и меке насипе у претходно поплављеним општинама у којима СНСД није побиједио.

“Овакви иступи попут Антонићевог и посљедњег Васићевог, показују да су за СНСД само људи они који гласају за њих, а осталима, у најмању руку, не желе ништа добро” рекао је Новаковић.

Новаковић је подсјетио Васића да Република Српска има хеликоптере, купује нове авионе, али они служе искључиво за превоз породице Додик, пјеваљки које долазе да их забављају, а летјелице купљене новцем грађана најмање служе народу и сврси за које су набављене.

ПДП Републике Српске