У центру Бањалуке погинуо радник "Чистоће" :: Semberija INFO ::

 

У центру Бањалуке погинуо радник "Чистоће"


Foto: Ilustracija
- Радник бањалучког предузећа "Чистоћа" Ранко Милошевић (58) из Бањалуке погинуо је у судару у центру града, а возач аутомобила који је учествовао у несрећи се удаљио, али је касније пронађен и ухапшен, саопштено је из Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Из тужилаштва су навели да су у саобраћајној незгоди учествовали цистерна за прање улица и аутомобил "опел корса" којим је управљао Војо Чивчић (27) из Бањалуке.

"Чивчић се потом удаљио са мјеста гд‌је се догодила незгода, али је ефикасним радом полиције пронађен и ухапшен", наводе у тужилаштву.

Саобраћајна несрећа догодила се 54 минута послије поноћи у Улици краља Петра Првог Карађорђевића, у непосредној близини некадашње Фабрике дувана, пише Срна.

(Независне)

Увиђај је обавио дежурни тужилац Окружној јавног тужилашва Бањалука заједно са припадницима Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бањалука.

Тужилац је издао налог да се предузму све истражне радње као и вјештачења на утврђивању околности ове незгоде, а наређена је и обдукција тијела погинулог лица која ће бити обављена у Завоиду за судску медицину Републике Српске.