"Претукли га након што је напао супругу" :: Semberija INFO ::

 

"Претукли га након што је напао супругу"



ЗАВИДОВИЋИ - Општински суд у Завидовићима потврдио је оптужницу против четири особе која их терети да су учествовали у инциденту током којег је претучен Б.А., а који је претходно физички напао своју супругу.

Оптужницом Кантоналног тужилаштва Зеничко-добојског кантона обухваћени су Берин А. (19), Недим Б. (21), Шејла Х. (22) и Амина Х. (19).

Они су, како их терете, 15. марта око 1.15 у Завидовићима, с циљем да се обрачунају са Б.А. који је претходно напао супругу, заједно дошли пред улазна врата његовог стана.

"Када им након звоњења и куцања нико није отворио врата, Берин их је провалио ударцем ногом, свјестан да на тај начин може оштетити браву, што је и хтио, оштетивши је и нанијевши штету власнику од око 500 КМ", наводи се у оптужници.

Потом је он, додаје се, заједно с Амином, Шејлом и Недимом ушао унутра, сви свјесни да такав насилан улазак у туђи стан није дозвољен.

Унутра, истакнуто је, нису затекли Б.А. те су из његовог стана изашли настављајући га тражити.

"Након извјесног времена поново су се вратили у његов стан, гдје су га затекли како лежи у дневном боравку. Потом су му Берин и Недим пришли и напали га. Берин га је рукама ухватио за врат и почео стискати пријетећи му ријечима 'Ј...ћу ти мајку ако јој буде фалила длака са главе и ти ћеш остати без ногу и главе', док га је Недим спречавао да устане тако што му је налегао на прса држећи му руке", истакнуто је у оптужници, а потврђено је "Независним новинама".

Тужилаштво их терети да су га шаком неколико пута ударили у прса и лице, те му нанијели лаку повреду у виду крварења вежњаче.


Независне новине