Шеф Рајанера добио торту у главу (ВИДЕО) :: Semberija INFO ::

 

Шеф Рајанера добио торту у главу (ВИДЕО)


Шефу највећег нискотарифног авиопревозника Рајанера Михаелу О'Лерију двије климатске демонстранткиње бациле су торту у лице.

На снимку се види како је прва жена пришла О'Лерију и рекла "добро дошао у Белгију", након чега му је бацила кремасту питу у лице.

Потом је почела урлати: "Зауставите загађење авионима". Друга жена му је истовремено бацила други комад торте у лице. Након тога су се удаљиле, преноси Index.hr.



То се догодило у тренуцима када се шеф Рајанера припремао да одржи конференцију за новинаре и преда петицију предсједници Европске комисије Урсули фон дер Лејен.

О 'Лери је рекао да је више од 1.5 милиона људи потписало његову петицију којом позива да се летови изнад Европе боље заштите од штрајкова контроле ваздушног саобраћаја. До петиције је дошло након што је због штрајка француских контролора лета у јуну ова компанија морала отказати око 900 летова.



Током обраћања новинарима шеф Рајанера се нашалио: "Волим кремасте колаче, они су ми најдражи."

Рајанер је касније пренио фотографију инцидента на X-у, раније Тwиттеру, уз објаву: "Штета што је било врхње на бази соје, дефинитивно није тако укусно као права ствар".

У још једној објави написали су да су дјевојке за цијену кремастих пита могле купити карте за лет из Белгије.

(Независне)