Ужас у Обреновцу: Дјевојку држао као роба и тукао чиме је стигао :: Semberija INFO ::

 

Ужас у Обреновцу: Дјевојку држао као роба и тукао чиме је стигао


ОБРЕНОВАЦ - Полиција у Обреновцу ухапсила је Н.Г. (41) из Барича, због сумње да је дjевојку (36) држао затворену у својој кући и да јој је том приликом нанио тешке тјелесне повреде опасне по живот, потврђено је Танјугу у МУП-у.

Он је осумњичен за кривична дјела противправно лишавање слободе и тешка тјелесна повреда. Како се сумња он је девојку држао затворену у кући од 24. до 28. августа.

Како преносе београдски медији мушкарац и несрећна дјевојка упознали су се путем Фејсбука, наводи се незванично. Како пише Телеграф, она је дошла код њега и тада је почео хорор. Насилник ју је закључао у својој кући, држао као роба и над њом се иживљавао четири дана. Тукао је рукама, ногама, предметима из куће, буквално чиме је стигао, свашта јој је радио.

Послије четири дана она је успјела да побјегне и врати се у Београд код мајке која ју је наговорила да оде код љекару. Претучена дјевојка је хитно оперисана. Извађена јој је слезена, нанијете су јој тешке тјелесне повреде и “живот јој виси о концу”.

- Тукао је малтретирао на све могуће начине. Вештачењем треба да се утврди чиме све јој је нанео повреде опасне по живот. Да је мајка није натерала да иде код лекара, ко зна, можда би девојка преминула. Она је имала крварења свуда, урађена јој је хитна операција која је дуго трајала. Слезина јој је извађена и питање је у ком стању ће бити генерално. Све што јој је урадио било је јако свирепо - речено је за Телеграф.

Она је и даље у болници. Случај је пријављен 1. септембра. Н. Г. је познат полицији, односно, има досије. Истрагу води Основно јавно тужилаштво у Обреновцу.


​Глас Српске