Због пуњача изгорио читав стан у Београду :: Semberija INFO ::

 

Због пуњача изгорио читав стан у Београду


"Комплетан стан је изгорео од лоше инсталације. У тренутку пожара у стану је био упаљен само фрижидер у струју, а дечаци су заборавили да искључе пуњач. Тај пуњач се од лоше инсталације запалио"...

Ово је на свом инстаграм профилу написала Александра М. чији је стан на Вождовцу у Београду изгорио у понедјељак увече, након што је избио стравичан пожар.

"Драги добри људи, хвала драгом Богу сви смо добро", написала је она.


Пожар је избио у стану на седмом спрату у Улици Војводе Степе. Комшије те стамбене зграде кажу за Блиц да у том стану живи породица са два сина од 20 и 18 година, те да су дјеца мало прије него што се запалио цио стан изашла напоље.

"Дим је куљао кроз прозор, прво се запалила соба а затим и све остало. Било је доста дима, ево још увек се осећа. Ватрогасци су брзо дошли и угасили пожар, али мислим да је већ начињена велика материјална штета. Важно је да су они добро", прича комшија ове породице.

Подсјетимо, у Улици Војводе Степе у Београду, у понедјељак увече избио је пожар у стану на седмом спрату стамбене зграде гдје се окупио велики број забринутих комшија и суграђана, а усљед пожара падали су дијелови терасе на аутомобиле који су били паркирани испред зграде, преноси Курир.

Захваљујући брзој акцији ватрогасаца пожар је локализован.

(Курир)