Беба из избјегличке колоне данас је супруга најбољег кошаркаша на свијету :: Semberija INFO ::

 

Беба из избјегличке колоне данас је супруга најбољег кошаркаша на свијету


Фото - Твитер
Никола Јокић остварио је историјски успјех када је са екипом Денвера побиједио Мајами у петој утакмици великог НБА финала и тако су постали по први пут НБА шампиони у историји франшизе. Са њим је славила породица, а велику пажњу привукла је кћеркица Огњена и супруга Наталија Јокић.

Након меча је било веома емотивно поготово када је Николи Јокићу пришла породица. Вјетар у леђа и Николина највећа подршка, и сада и годинама уназад, јесте његова велика љубав - једна Наталија из његовог родног Сомбора. Снимци Наталије како бодри свог драгог масовно се дијеле на друштвеним мрежама, а интересовање јавности за, како је зову, "дјевојку из краја" не јењава.

Ипак, мало људи зна да је Наталија дијете из избјегличке колоне, односно да је са својим родитељима као беба била приморана да побјегне из Крајине. У јавност је недавно испливала стара насловна страна Вечерњих Новости из 1995. године, на којој се налази слика очајне мајке са бебом у наручју.

Та мала беба је Наталија и тада презивала Маћешић, а данас је супруга најбољег кошаркаша на свијету.
Живот ју је навео на пут данас славног Николе Јокића, а почели су да се забављају још као клинци. Никола је једном приликом за магазин "Глориа" испричао како се те 2013. упознао са Наталијом Маћешић, која је такође из његовог родног Сомбора.

"Преко заједничких другара. Моје друштво и ја смо излазили у кафић који је радио до поноћи, а кад би се затворио, седели смо на клупи испред. Једне вечери смо били само нас двојица и онда је дошла и Наталија. Допала ми се чим сам је видео, али нисам јој то одмах рекао, већ смо се дружили наредне пола године, можда и дуже. Све то време сам скривао емоције", испричао је Никола.

Међутим, кад јој је Никола коначно признао шта осјећа, лијепа Наталија је остала хладна. И то га је заинтригирало.
"Кад сам јој први пут рекао да ми се свиђа, нисам добио никакав одговор. Мудро је прећутала", открио је својевремено Јокић.

Никола и Наталија су убрзо упловили у љубав, али услиједио је изазов. Он је тада ишао у средњу економску школу, а Наталија је требало да пође за Америку, гдје је била уписала психологију на једном колеџу. Само два мјесеца пошто су почели да се забављају, она је отпутовала. Потом је и Николу кошарка одвела у Америку, а тамо га је вјерно бодрила и пратила Наталија.

Његова дугогодишња дјевојка му је на крају постала супруга. Прво се причало да су Никола и Наталија планирали да вјенчање направе у Сомбору у јуну 2020. Шушкало се тада да ће гала свадба бити одржана у једној винарији у Сомбору, као и да ће доћи многе свјетске НБА звезде. То весеље из снова одложила је корона.

Ипак, Јокић је успио да оствари жељу нешто касније, па су се он и Наталија вјенчали на јесен те године. Због пандемије коронавируса свадба је протекла у кругу породице и најближих пријатеља.
"Била је то приватна забава, из познатих разлога. Она је урадила све, била је добра журка са одличном музиком. Брак ме неће учинити бољим играчем", нашалио се након тога Јокић.

Он и Наталија су љубав заокружили уз девојчицу Огњену, преноси "City Magazine".


Независне новине