Сервисна информација Полицијске управе Бијељина зa 17.05.2023. године :: Semberija INFO ::

 

Сервисна информација Полицијске управе Бијељина зa 17.05.2023. године



На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Бијељина у протекла 24 часа евидентиранo je једно кривично дјело и пет саобраћајних незгода са мањом материјалном штетом.
 
Полицијски службеници Полицијске станице Бијељина, на основу наредбе Основног суда у Бијељини извршили су претресање стана и др.просторија које користи лице Б.Б. Приликом претресања пронађена је аутоматска пушка са припадајућим оквиром и муницијом. Након документовања предмета надлежном тужилашптву против Б.Б. следи Извјештај због почињеног кривичног дјела ,,Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“.
 
Полицијски службеници Полицисјке станице Бијељина 2, доставили су Окружном јавном тужилаштву у Бијељини извјештај о почињеном кривичном дјелу ,,Тешка крађа“ против Д.Ј. Наиме, осумњичени је почетком мјесеца маја у мјесту Дијелови-Бијељина, из викендице отуђио разне врсте предмета чиме је оштећеном лицу причинио материјалну штету. Оперативним радом полицијски службеници дошли су до извршиоца дјела, код којег је пронађен и дио отуђених предмета који је враћен власнику.
 
 
 
                                                                                    ПОРТПАРОЛ  ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ БИЈЕЉИНА
                                                                                                                                               
                                                                                                 Александра Марић