Трамп тврди да је под тоталним нападом :: Semberija INFO ::

 

Трамп тврди да је под тоталним нападом


Фото - Твитер
ВАШИНГТОН - Бивши предсједник Америке, Доналд Трамп тврдио је у интервјуу у суботу да је под "тоталним нападом" јер води у анкетама за предсједничку трку 2024. године, док је такође нападао гувернера Флориде, Рона ДеСантиса.

"Тотални напад", рекао је Трамп за подкаст "Bannon's War Room". Потом је додао: "Зато што побјеђујемо у анкетама."

Бивши челник САД-а је наставио:

"ДеСантис јако пропада. Рон Де-санцтимониоус. Увијек је лоше. Подржаваш некога. Он је мртав. Готов је, његова политичка каријера. Тражиће посао. Биће сретан ако добије посао. Долазио је к мени, молио ме за подршку. Дао сам му је. На крају је побиједио на изборима, освојио номинацију, побиједио на изборима бројкама у које не бисте вјеровали. А онда неколико година касније, вичу му 'када се такмичите против предсједника?' он им одговара: 'Ох, немам коментара.' Без коментара значи да је одговор да", рекао је Трамп водитељу Стивену Банону, којег је 45. предсједник помиловао у посљедњим данима мандата.

Трамп је примијетио да ДеСантис, који је упркос обиласку држава које су традиционално кључне на предсједничким предизборима ГОП-а остао суздржан када су га питали има ли амбиција за Бијелу кућу, сада наводно планира покренути истраживачки одбор који ће се одржати 2024. године.

"Он ће оформити истраживачки одбор који ће утврдити све то - па то је велики корак јер је рекао да никад није гледао одборе. Сада гледа одборе", рекао је Трамп Банону у суботу, преноси "Fox".


Независне новине