Празне гласачке кутије у Зубином Потоку :: Semberija INFO ::

 

Празне гласачке кутије у Зубином Потоку


КОСОВСКА МИТРОВИЦА - На појединим бирачким мjестима у четири општине на сjеверу Косова и Метохије, у којима се данас одржавају локални избори, гласачке кутије остале се празне.


Бирачка мjеста на ванредним изборима за градоначелнике четири општине на сjеверу КиМ - Северној Митровици, Звечану, Лепосавићу и Зубином Потоку затварају се у 19 часова.

Како јавља извештач Таnjуга са лица мjеста, три од укупно четири бирачка мjеста у Зубином Потоку до сада нису имала ниједног бирача.

Слична ситуација је и у Србовцу, у близини Звечана, али и Бањској.

Министар унутрашњих послова привремених приштинских институција Џељаљ  Свечља рекао је за КТВ да су ''што се тиче аспекта безбjедности, аспекта министарства унутрашњих послова, ово успjешни избори''.

-Није било инцидената и проблема. Са политичког аспекта, веома је лоше што наши грађани српске националности, због притисака Београда и његових криминалних структура, нису учествовали - изјавио је Свечља.

Према подацима ценралне изборне комисије у Приштини, до 15 часова гласало је 2,4 одсто бирача, односно 1.092 од укупно 45.095 регистрованих бирача.


​Глас Српске