Полиција РС истражује препродају улазница за Српска опен :: Semberija INFO ::

 

Полиција РС истражује препродају улазница за Српска опен


Министарство унутрашњих послова Републике Српске ради на идентификовању и санкционисању лица која се баве препродајом улазница за тениски турнир Српска опен, који ће бити одржан у Бањалуци од 16-23. априла.

"Полицијски службеници Министарства унутрашњих послова Републике Српске предузимају све потребне мјере и радње како би предстојећи тениски турнир Српска опен протекао у повољном безбједносном амбијенту, али и како би спријечили злоупотребу и препродају карата, односно улазница за овај турнир", саопштено је на данашњем састанку директора полиције Републике Српске Синише Кострешевића са организаторима АТП турнира Српска опен.

На четвртом радном састанку, на коме су присуствовали и други руководиоци оперативних и неоперативних организационих јединица у МУП-у Републике Српске, дефинисане су наредне конкретне мјере и радње, а Кострешевић је нагласио да МУП Републике Српске предузима планске активности у правцу идентификовања лица која се баве онлајн препродајом улазница у циљу њиховог процесуирања и санкционисања.

"Све се ради у циљу дефинисања неопходних мјера како би се испоштовали сви безбједносни аспекти и процедуре који представљају стандарде за ову врсту међународног турнира", наведено је из МУП-а Српске.

(Независне)