БОЛНИЦА “СВЕТИ ВРАЧЕВИ”: Запослени у Болници боравили у Мостару, дочекали их задовољни пацијенти :: Semberija INFO ::

 

БОЛНИЦА “СВЕТИ ВРАЧЕВИ”: Запослени у Болници боравили у Мостару, дочекали их задовољни пацијенти


Запослени у Болници ”Свети врачеви” у Бијељини, на челу са директором проф. др Златком Максимовићем, овога викенда боравили су у едукативној посјети Мостару, гдје су осим посјете Свеучилишној клиничкој болници Мостар, слободно вријеме искористили и да посјете многе знаменитости града на Неретви.

Посјетили су Саборну цркву Свете тројице у Мостару, манастир Житомислић, Стари мост и стари град, извор Буне у Благају и још многе знаменитости. Директор Болнице ”Свети врачеви” проф. др Златко Максимовић каже да је ово друга посјета Мостару, кога и он лично воли и гдје има пријатеље.

- Драго ми је што постоји велико интересовање наших запослених за овакве едукативне екскурзије, јер свако путовање оплемењује и доноси нове знања, а оно што је најважније зближава људе и гради лијепе успомене”, каже Максимовић. Интересантна је чињеница да су директоре Болнице, љекаре и здравствене раднике у Мостару дочекали и задовољни пацијенти који су лијечећи се у њиховој болници понијели најбоља искуства и успомене. Мостарка Александра Савић, која је недавно боравила у овој здравственој установи, када је чула да су запослени из Болнице ”Свети врачеви” у Мостару пожељела је да их види и захвали се за третман који је имала. Савић открива да је имала нападе тахикардије који су се понављали, те да је много истражујући о тој теми привукло име проф. др Лазара Ангелкова у коме је препознавала сигурног, одговорног, посвећеног и стручног љекара.



- Сазнала сам да је стручњак аритмолог проф.др. Лазар Ангелков са Дедиња у Београду дошао у Болницу ”Свети врачеви” у Бијељину. Информишући се о Болници привукао ми је пажњу директор болнице проф. др Златко Максимовић. Шетајући пространствима интернета очигледна је видљивост рада болнице. Кроз ту видљивост осјетила сам да се ради о врло амбициозном лидеру покретачке енергије са визијом. Оно што је учврстило моје повјерење је што су исто рангирани сви пацијенти и да су у ту болницу сви, без изузетка добро дошли”, каже Савићева.

​Додаје да је добила термин за преглед код проф. Ангелкова изапутила се у Бијељину. ”Уласком у ординацију видјела сам човјека баш онаквог како сам га манифестовала у својој глави. Тако добра енергија је у том простору да сам ево најискреније да кажем, упала у стање еуфорије од драгости, јер та енергија коју емитује тај човјек као и сигурност аритмолога,  у мојој глави већ била завршена прича са мојим нападима тахикардије. Све друго су били технички кораци процедуре. Послије аблације осјетила сам огромно олакшање. И као да ништа није било ујутро са осмјехом и радошћу, и црвеним кармином дочекала визиту. Директор болнице проф. др Максимовић дошао је да поздрави пацијента из Херцеговине, као и све друге пацијенте из разних крајева. Јак стисак руке – трансфер јаке енергије, само је потврдио све оно што сам закључила док сам истраживала болницу”, навела је Савићева.