Топ три најисплативија бизниса: Не треба вам велики почетни капитал, а уложена средства се брзо поврате :: Semberija INFO ::

 

Топ три најисплативија бизниса: Не треба вам велики почетни капитал, а уложена средства се брзо поврате


Неколико је могућности које доносе брз профит, а не изискују велика улагања.

Издавање сплавова и викендица

Усљед пандемије, може се рећи да се јавио нови бизнис тренд који је опстао и по одласку короне. Велики број људи се одлучио да своје одморе проведе на ободима града и у природи. Тако се на огласима за изнајмљивање појавило сијасет викендица у близини воде и сплавова. Тренд је настављен и велики број људи једноставно се упустио у, показало се, исплатив бизнис.

Приватан паркинг

Гдје паркирати аутомобил када се путује авионом? Данас је све више приватних паркинга, који власницима, усљед великог протока људи на аеродромима, гарантује солидну мјесечну зараду. Такође, и у градским зонама велики је проблем са паркинг мјестима, тако да овај бизнис сигурно има велику исплату, преноси Српскаинфо.

Халe

У новије вријеме све чешће грађани који имају празан плац или њиву, узимају кредите како би изградили складишта и хале. Како кажу, инвестицију успију да врате и за мање од двије године, а зарада и брзина поврата уложеног новца често је разлог и да многи посежу за кредитом како би градили хале.

– Овакви објекти су често монтажног типа и могу веома брзо да се изграде, за неколико недјеља, у зависности од величине. Почетно улагање није велико јер је њихова цијена око 400 до 600 КМ по квадрату, а инвестиција се исплати за годину дана.


​Глас Српске