Бањалука у знаку љубави: Градоначелник поклања пут у Париз :: Semberija INFO ::

 

Бањалука у знаку љубави: Градоначелник поклања пут у Париз


БАЊАЛУКА - Градоначелник Драшко Станивуковић позвао је све који славе љубав да се придруже занимљивој наградној игри, саопштено је из Градске управе Бањалука.

- Желим да онима који славе љубав дам још један разлог за славље! Сложићете се да наша поставка већ сама од себе позива на фотографисање са вашом вољеном особом. Оно што је разликује од досадашњих је могућност да отпутујете у град свјетлости и љубави, у Париз - поручио је градоначелник.

Детаљи у вези са наградном игром објављени су на друштвеним мрежама градоначелника, а како је наведено, други пар који буде имао среће провешће викенд у "Етно селу Станишић".

Тако они који желе да учествују у наградној игри треба да се фотографишу у пару или да фотографију са поруком са кутије намијене вољеној особи.

- Објавите у вашој причи и објави уз ознаку мог профила како бих могао видјети вашу фотографију. У коментару потврдите учешће тако што ћете написати који од пројеката у настанку сматрате новим најљепшим мјестом за парове: видиковац на Бањ брду, нова градска плажа, фонтана у Парку Младен Стојановић, нови градски парк или нека друга локација. Свима вам желим пуно среће до 16. фебруара када ћу одабрати добитнике насумичним одабиром путем апликације - наведено је у градоначелниковој објави на друштвеним мрежама.


Глас Српске