Детаљи трагедије на Космају: Мушкарца насмрт изуједали власнички пси :: Semberija INFO ::

 

Детаљи трагедије на Космају: Мушкарца насмрт изуједали власнички пси


Фото - Информер
БЕОГРАД - Три пса која су јуче на Космају насмрт изуједала човјека били су власнички пси са јасним доказима о власништву, речено је у "Ветерини Београд".

Један од паса је расе стафорд, један је мјешанац стафорда и питбула, а трећи мјешанац нејасног поријекла, рекли су Танјугу у "Ветерини Београд".

Како наводе, три пса су носила огрлице са плочицама на којима су били исписани бројеви телефона власника.

У "Ветерини Београд" кажу да су три пса изашла из дворишта кроз отворену капију у мјесту Велика Иванча.

Сва три пса се налазе у карантину "Ветерине Београд".

Пси су напали и супругу, која је теже повријеђена.

Директор Продукцијске групе "Мрежа" Лила Радоњић рекла је данас да је један од оснивача ове групе, новинар и медијски аналитичар Владан Радосављевић трагично преминуо, а његова супруга Олга тешко повријеђена након што су их на Космају напали и изуједали пси, преносе београдски медији.

Радосављевића је поред викендице на Космају напао чопор паса, а супруга Олга коју је позвао у помоћ, тешко је повријеђена и превезена у Ургентни центар.

Министарство унутрашњих послова је, не наводећи више детаља, потврдило да је у нападу на Космају настрадао 62-годишњи мушкарац, а да је његова супруга тешко повријеђена и превезена у болницу.

Радосављевић је био новинар некадашњег Студија Б и директор програма НТВ Студио Б. Један је од оснивача Продукцијске групе "Мрежа", а једно вријеме био је и директор "Медија центра".


​Агенције / Глас Српске