Дочек Нове године на отвореном: Популарни извођачи наступају широм региона :: Semberija INFO ::

 

Дочек Нове године на отвореном: Популарни извођачи наступају широм региона


Foto: Ilustracija
Још само један дан дијели нас од "најлуђе ноћи" у години. И док неки бирају Нову годину прославити у топлини свог дома или у ресторанима, други пак одлазе на тргове и концерте на отвореном којих ове године не мањка. Након "пандемијске" паузе, многи регионални туристички центри одлучили су организирати јавни дочек Нове 2023. године.

Када је ријеч о Босни и Херцеговини, убједљиво најлуђи провод нуди Сарајево које је већ традиционално преплављено туристима за новогодишње празнике. Грађане главног бх. града и све његове посјетиоце ће у нову годину увести популарна група “Дубиоза колектив” која ће у 23 сата наступити на стагеу испред Вјечне ватре.

Први дан у Новој години у Сарајеву ће атмосферу до усијања довести сплитски хип хоп састав ТБФ који ће наступити у Дому младих.

Бања Лука се припрема за спектакуларни дочек Нове године на Тргу Крајине, гдје грађане и туристе, према најави организатора, очекује феноменална атмосфера уз Гоцу Тржан, Легенде и Галију.

Програм 31. децембра почиње у 21 сат када ће прво наступити група Легенде, а потом Гоца Тржан, која ће све посјетиоце забављати до један сат иза поноћи.

Бањалучани и остали туристи ће 1. јануара моћи уживати у хитовима групе Галија која ће новогодишњу ноћ провести на тргу пред публиком у Брчко дистрикту.

Тузла ће угостити Забрањено пушење, Мостар Жељка Бебека, а у Бихаћу ће грађане брзим ритмовима загријати Тијана Дапчевић. Зеничани ће се од ове године опростити уз концерт Диванхане, Амела Ћурића и Јелене Чабаркапе.

Грађанке и грађани Бијељине ће на градском тргу плесати уз хитове групе Кербер, а град Требиње ће  за новогодишњу ноћ угостити музичара Пеђу Јовановића.

(Н1)