ДОЧЕK НОВЕ ГОДИНЕ У KАФАНИ „СЛОЖНА БРАЋА“ :: Semberija INFO ::

 

ДОЧЕK НОВЕ ГОДИНЕ У KАФАНИ „СЛОЖНА БРАЋА“


ТВ ПРЕМИЈЕРА ЗА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ 
НА РАДИО-ТЕЛЕВИЗИЈИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ
31.12. ОД 22 ЧАСА

Новогодишњи мега специјал добро познате глумачке екипе хумористичке серије „Сложна браћа“ у продукцији компаније Телеком Србија и извршне продукције ЕТМ Продукције, биће премијерно емитован за дочек Нове године на Радио – телевизији Републике Српске од 22 часа.



Новогодишњи специјал осим стандардне екипе чувене серије коју чине Марко Гверо, Андрија Kузмановић, Никола Пејаковић, Љубиша Савановић, Милан Kовачевић, Амар Ћоровић, Маја Чампар, Ненад Окановић и други, окупио је и омиљене ликове публике из других серија као што су „Kлан“, „Убице мог оца“, „Златни дечко“ и „Црна свадба“. Публика ће имати прилику да ужива у улогама гостујућих ликова које играју Славко Штимац, Нина Јанковић, Ивана Дудић, Денис Мурић, Недим Незировић, Марко Васиљевић, Владимир Kовачевић, Иван Заблаћански, Сава Стојановић као и добро познати тројац Државног посла који чине Димитрије Бањац, Никола Шкорић и Дејан Ћирјаковић. Ова чувена имена српског глумишта обећавају вече пуно забаве и доброг хумора. Сценарио и режију специјала потписује режисер Филип Чоловић.

Атмосферу ће својом музиком употпунити Оркестар Александра Софронијевића и познати домаћи извођачи попут Аце Пејовића, Ане Бекуте, Николе Роквића, Радише Урошевића, Банета Мојићевића, Наде Топчагић, Фрајли и осталих. Различити жанрови ће омогућити свакоме да ужива бар у некој од пјесама које је продукција пажљиво одабрала.

За све оне који се одлуче да новогодишњу ноћ проведу у својим домовима, са породицом, пријатељима и свим драгим особама, Дочек Нове године у кафани „Сложна браћа“ и Радио- телевизија Републике Српске обезбиједили су квалитетан хумористички и културно-умјетнички програм са бројним ликовима из ТВ серија који су се постарали да у Нову годину уђете са осмијехом на лицу.