ИНТЕРАГРО 2022: АД „КОМУНАЛАЦ“ ПРЕДСТАВИО ДИО СВОГ АСОРТИМАНА :: Semberija INFO ::

 

ИНТЕРАГРО 2022: АД „КОМУНАЛАЦ“ ПРЕДСТАВИО ДИО СВОГ АСОРТИМАНА


У току је 20. Међународни сајам пољопривреде, лова, риболова и екологије „Интерагро 2022“. Током претходних 20 година Интерагро је непрестано растао, сазријевао, проширивао тако да је овогодишњи јубиларни сајам окупио рекордан број (243) излагача из десет земаља.

Међу оним привредним субјектима који су на Интерагровој привредној смотри узимали учешће на сваком њеном досадашњем издању налази се и А.Д. „Комуналац“ из Бијељине. Ове године, на сајму су представили дио својих производа и услуга.



-Задовољство нам је што смо узели учешће на 20. јубиларном сајму „Интерагро 2022“. Искористили смо прилику да  покажемо дјелић асортимана нашег расадника, те прилику да грађане упознамо са услугама које пружа А.Д. "Комуналац" Бијељина. Јесен је право вријеме за садњу великог броја биљних врста, зато бисмо позвали све наше грађане да нас посјете и увјере се у цијене и квалитет који годинама нудимо. Очекујемо вас у хали 2 у наредна два дана на Агротржном центру“, поручили су за „Семберија ИНФО“ из А.Д. „Комуналац“ Бијељина.


Семберија инфо - И. Гутић