ЗАТЕКАО ЖЕНУ И ЊЕНОГ ПРИЈАТЕЉА У КУЋИ ПА ИХ ИЗБО :: Semberija INFO ::

 

ЗАТЕКАО ЖЕНУ И ЊЕНОГ ПРИЈАТЕЉА У КУЋИ ПА ИХ ИЗБО


- Стравичан напад догодио се данас на подручју Госпића када су мушкарац и жена тешко повријеђени након што су избодени у породичној кући у насељу Јасиковац у Госпићу, јављају хрватски медији.

Полиција трага за 36-годишњим мушкарцем Ј.М. који је након напада на 27-годишњу партнерку и њеног пријатеља побјегао, а у којем их је покушао убити у госпићком насељу Јасиковац у понедјељак око 17.15 часова, потврдили су из ПУ личко-сењске.

"36-годишњак је у породичној кући нанио убодне ране жени и мушкарцу те их тешко повриједио", додали су.
Повријеђени се налазе у госпићкој болници, а мушкарац је у бијегу и полиција подузима интензивне радње како би га пронашли.

Како преноси ГСПресс, мушкарац је наводно код куће затекао супругу и њеног пријатеља.

Језиви злочин, који се догодио око 17.15 часова током жестоке препирке, кулминирао је обрачуном ножем у којем је, према незваничним информацијама, 36-годишњак тешко повриједио партнерку и њеног пријатеља.

Нешто више од сат времена након што је починио злочин и побјегао у непознато, починилац је на друштвеној мрежи објавио поруку великим тисканим словима у којем се обратио својој дјеци.

"Збогом животе волим вас анђели моји", написао је.

Како незванично сазнаје Јутарњи, 36-годишњаку ово није први пут да га се повезује с породичим насиљем. Недавно је приведен након што га је прије седам дана супруга пријавила за пријетње смрћу, али и за противправно одузимање слободе.

Међутим, након што је полиција промптно поднијела пријаву надлежном државном одвјетништву у Госпићу, 36-годишњак је саслушан у тужилаштву које га је пустило на слободу уз класичне мјере опреза попут забране приближавања супрузи на 50 метара, уз обвезу напуштања заједничког домаћинства.

(Независне)