ПРЕВРНУО СЕ ШЛЕПЕР, ОБУСТАВЉЕН САОБРАЋАЈ НА ДИОНИЦИ КУПРЕС-ШУИЦА :: Semberija INFO ::

 

ПРЕВРНУО СЕ ШЛЕПЕР, ОБУСТАВЉЕН САОБРАЋАЈ НА ДИОНИЦИ КУПРЕС-ШУИЦА


Foto: Avaz/RAS Srbija
Због превртања шлепера, обустављен је саобраћај на дионици магистралног пута М-16 Купрес-Шуица (у мјесту Стржањ).

На мосту преко ријеке Пливе у Јајцу (М-5) изводе се санациони радови, због чега је саобраћај обустављен. За возила до 7 тона алтернативни правац је Јајце-Језеро, а за возила преко 7 тона Црна Ријека-Мркоњић Град.
У току су радови на реконструкцији раскрснице на магистралном путу М-5 на улазу у Витез, због чега је успорено саобраћање.

Подсјећамо, санациони радови изводе се и у тунелу Врандук ИИ (М-17 Зеница-Немила), а саобраћај је регулисан семафорима (наизмјенично-једном траком).

Спорије се саобраћа и на осталим дионицама са актуелним санационим радовима. Издвајамо магистралне путеве: Јошаница-Ступ, Сребреник-Орашје, Олово-Кладањ-Власеница, Семизовац-Вогошћа, Столац-Неум, Брадина-Подорашац, Цазин-Србљани, Устипрача-Горажде-Устиколина, као и радове у Кључу и Мостару.

Због кише која је падала током ноћи у већем дијелу БиХ коловоз је мокар и мјестимично клизав. Апелујемо на све учеснике у саобраћају да буду максимално опрезни и да обавезно држе одстојање између возила.

На граничним прелазима за сада нема дужих задржавања при преласку границе. Из безбједносних разлога обустављен је саобраћај за теретна моторна возила и аутобусе према и од моста граничног прелаза Брчко-Гуња.
Српска инфо