ПОВРАТАК ВРУЋИНА: Ево до којег подеока ће температура ићи наредних дана :: Semberija INFO ::

 

ПОВРАТАК ВРУЋИНА: Ево до којег подеока ће температура ићи наредних дана


Након прилично свјежег периода за ово доба године, у Српској ће наредних дана температура поново бити у порасту, а њена дневна вриједност ићи ће и до 36 степени Целзијуса.

Данас ће, током претежно ведрог јутра, бити сунчано и топло, уз малу облачност и пораст дневне температуре. Касније послијеподне, долази пролазна облачност која ће се кретати од запада ка истоку земље.
Минимална температура ваздуха од 12 до 18, на југу до 22 степена, а максимална од 25 до 30, на југу и сјеверу до 35 степени. У Бањалуци ће током дана бити претежно сунчано и топло, са минималном температуром око 15, а максималном до 34 степена, показује прогноза Хидрометеоролошког завода Српске.

Сутра ујутру и током дана биће сунчано и веома топло, уз даљи раст дневних температура, па ће локално бити и вруће. Током ноћи се на сјеверу понегдје очекује пролазна киша или пљускови праћени грмљавином.
Минимална температура ваздуха кретаће се од 15 до 21, на југу до 24 степена. Максимална температура од 27 до 32, на југу и сјеверу до 36 степени.

У суботу јутро претежно ведро и свјежије, током дана сунчано и веома топло, уз мало ниже дневне температуре. Послијеподне понегдје на југоистоку могућа је пролазна киша или пљускови праћени грмљавином.
Минимална температура од 12 до 18, на југу до 23 степена, а максимална од 25 до 30, на југу око 36 степени.


Српскаинфо