ХОЋЕ ЛИ НЕКО ОДГОВАРАТИ ШТО СУ ЦВИЈАНОВИЋЕВА И ДОДИК УГОСТИЛИ ЛАЖНОГ МИЛИЈАРДЕРА :: Semberija INFO ::

 

ХОЋЕ ЛИ НЕКО ОДГОВАРАТИ ШТО СУ ЦВИЈАНОВИЋЕВА И ДОДИК УГОСТИЛИ ЛАЖНОГ МИЛИЈАРДЕРА


Foto: Palata predsjednika
Још се не зна да ли је неко одговарао за пропусте који су се десили прошле седмице када су предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић и предсједавајући Председништва БиХ Милорад Додик у званичну посјету примили особу која се лажно представила.

Иако цијели регион бруји о томе како су функционери Српске и БиХ примили у кабинете лажног милијардера Маи Ву Мина, још се нико званично није обратио, нити је речено да ли је неко из кабинета Цвијановићеве и Додика одговоран за ове пропусте.

Наша екипа покушала је да сазна да ли ће се овај случај детаљније истражити, те да ли ће ико одговарати због ових пропуста, али из кабинета нисмо добили одговоре.

Иако стручњаци већ данима коментаришу да би они који су Цвијановићеву и Додика довели у средиште скандала требало да одговарају, јавности није познато да ли се уопште ради на томе да се утврди одговорност. Због свега тога у ваздуху остало једно велико питање – како је до овога уопште могло да дође?!

Подсјећамо, Цвијановићева и Додик примили су у своје кабинете наводно лажног бизнисмена Маи Ву Минха, те с њим разговарали о потенцијалним инвестицијама у БиХ.

Раскринкао га блогер

Блогер који се представља под надимком Операција Трицикло је истражио ко је Маи Ву Мин, те открио његову страницу на Википедији која је написана само на вијетнамском језику. Тамо пише и да је сарађивао са свјетским вођама попут Трампа, Путина, Ђинпинга, што су, како блогер тврди, лажи.

Мин је на страници своје наводне корпорације фотошопирао фотографије са свјетским лидерима. Примјера ради, фотошипирао је себе поред Трампа на АПЕЦ-у, али постоје снимци с тог догађаја на којима се јасно види да поред Трампа није Маи Ву Мин.

Српска инфо