А.Д.“ГРАД“ БИЈЕЉИНА НА ОТВАРАЊУ 89. МЕЂУНАРОДНОГ САЈМА ПОЉОПРИВРЕДЕ У НОВОМ САДУ :: Semberija INFO ::

 

А.Д.“ГРАД“ БИЈЕЉИНА НА ОТВАРАЊУ 89. МЕЂУНАРОДНОГ САЈМА ПОЉОПРИВРЕДЕ У НОВОМ САДУ


Foto
Међународни сајам пољопривреде у Новом Саду отворили су Александар Вучић, предсједник Републике Србије и Виктор Орбан, мађарски премијер. Предсједник Вучић и премијер Орбан су након званичног отварања и обраћања посјетили излагаче, којих је ове године 1.100 из 21 земље.



А.Д.“Град“ Бијељина се на Међународном сајму пољопривреде представио у склопу Привредне коморе Републике Српске. Одржан је низ званичних састанака са представницима Привредне коморе Војводине и челницима новосадског сајма , као и са потенцијалним излагачима на јубиларном XX Међународном сајму пољопривреде, лова, риболова и екологије „ Интерагро 2022“ у Бијељини.



Такође, одржан је и низ неформалних састанака са Италиан траде агенцy – одјељењем Амбасаде Италије за промоцију привредне сарадње при Италијанској агенцију за спољну трговину, амбасадором краљевине Марока у Републици Србији г-дином  Мохамед Амин Белхажом,  те компанијама из Мађарске.



У току трајања седмодневног Сајма планирано је и одржавање пресс конференције и званично представљање“ Интерагро 2022“ , као и званични састанци са највишим званичницима из Републике Српске и региона.



Очекујемо да нас посјетити  на овогодишњем Новосадском сајму у склопу Привредне коморе Републике Српске.