ПРОГРАМСКА КОНФЕРЕНЦИЈА ФОРУМА ЖЕНА ПДП БРЧКО :: Semberija INFO ::

 

ПРОГРАМСКА КОНФЕРЕНЦИЈА ФОРУМА ЖЕНА ПДП БРЧКО


У просторијама хотела "Јелена" јуче је одржана Програмска конференција Форума жена ПДП Брчко на којој се одазвало преко стотину жена. На конференцији је одржан  панел са стручним женама из разних области, медицине, економије, образовања и културе. Конференција је била едукативног карактера и кроз Програм рада Форума жена ПДП Брчко показала је смјернице у којем правцу треба да иде наше друштво.



Ријечима добродошлице обратио се домаћин конференције предсједник Форума жена Мирјана Ристанић и предсједник ОО ПДП Брчко Синиша Голић.

Гости вечери били су актуелни посланик Скупштине Републике Српске  Јелена Тривић, потпредсједник ПДП РС Славиша Марковић, предсједник Форума жена ПДП РС Драгана Чојић. Конференцији су присуствовали предсједници Форума жена са Пала, Добоја и Бања Луке.

Приликом обраћања, гости су поздравили конференцију и честитали на одличној организацији, а посебно председнику Форума жена Мирјани Ристанић, која је кроз свој рад показала како се заиста треба борити и како се постижу велики циљеви. 

Жене ПДП послале су поруку да наш град Брчко има перспективу и да жене требају имати веће учешће у друштву када је у питању политика.

Форум жена ПДП Брчко