ПАКЕТИ ЗА ОСМИ "НЕКТАР ОК ФЕСТ" ЈОШ УВИЈЕК У ПРОДАЈИ :: Semberija INFO ::

 

ПАКЕТИ ЗА ОСМИ "НЕКТАР ОК ФЕСТ" ЈОШ УВИЈЕК У ПРОДАЈИ


Foto
"Нектар ОК фест" који ће се ове године по осми пут одржати на Тјентишту од 15. до 17. јула, привлачи велику пажњу публике из цијеле регије.
 
Како саопштавају организатори фестивала, од самог старта продаје фестивалских пакета, која је почела у фебруару, и прије саме објаве имена овогодишњих извођача, у врло кратком року распродани су пакети за смјештај у хотелу, бунгаловима и апартманима.
 
"Највјернија фестивалска публика, ОК кампери, већ је у оквиру 'Еxтра' понуде осигурала на вријеме своје мјесто у центру фестивалских збивања. Енергија и атмосфера која влада у ОК кампу, уз све остале фестивалске садржаје, основни је мотив доласка публике која током трајања фестивала ужива у јединственом природном амбијенту, добром дружењу и забави", саопштавају из "ОК феста".
 
Сви они који још увијек нису осгурали мјесто за камповање, саопштавају даље, имају прилику да то учине куповином пакета ОК камп по цијени од 40 КМ, који обухвата боравак у фестивалском кампу од 14. до 18. јула и фестивалску нарукивцу са којом је омогућен приступ комплетном програму на три фестивалске бине, као и осталим садржајима који ће се одржати унутар фестивалске зоне на Тјентишту.
 
"Овај пакет доступан је путем онлине продајних система www.гигстиx.ба, www.гигстиx.цом и www.гигстиx.ме, као и на продајним мјестима ових система у свим већим центрима у регији, која су наведена на њиховим званичним страницама", јављају из "ОК феста".
 
Путем наведених онлине продајних система у БиХ, Србији и Црној Гори од 1. маја, јавили су у наставку, у продаји су и једнодневне и тродневне улазнице за програм на главној бини, за све оне који нису купци једног од фестивалских пакета.
 
"У питању је 'Еxтра' понуда у оквиру које су једнодневне улазнице доступне по цијени од 10 КМ за вечерњи програм на главној фестивалској бини, а тродневне улазнице по цијени од 23 КМ. Улаз до 18х на ову бину је бесплатан. Напомињемо да сви купци једног од фестивалских пакета који су били у понуди, или су доступни још увијек, добијају фестивалску наруквицу која им омогућава приступ комплетном концертном програму на све три фестивалске бине, као и свим осталим садржајима на Тјентишту који се реализују унутар фестивалске зоне", закључују из "ОК феста".
 
"Нектар ОК фест" већ је објавио листу врхунских имена иностране, регионалне и домаће музичке сцене који ће ове године на Тјентишту  бити задужени за сјајну атмосферу.  "Апоцалyптица", "Дубиоза колектив", "Урбан & 4", "Гоблини", Нено Белан & Фиуменс, Војко В, "Лет 3", Едо Маајка, Дејан Милицевиц, Леа Добричић и многи многи други побринуће се за магичну енергију овога љета на Тјентишту.

(Независне)