ПРОМЈЕНЉИВО ЗА ПРВОМАЈСКИ ВИКЕНД :: Semberija INFO ::

 

ПРОМЈЕНЉИВО ЗА ПРВОМАЈСКИ ВИКЕНД


У Босни и Херцеговини се, према прогнозама метеоролога, првог дана викенда очекује сунчано вријеме уз умјерену облачност. Дуваће слаб вјетар источног и сјевероисточног смјера, а најнижа јутарња температура ваздуха биће већином између 4 и 9 степени Целзијуса, на југу земље до 14 степени. Највиша дневна температура биће углавном између 17 и 22 степени, на југу земље до 25.

У недјељу, 1. маја, више сунца се очекује прије подне, а јачи развој облачности у другој половини дана широм земље условиће пљускове и слабу грмљавину. Падавине се не очекују на југу. Вјетар слаб, у Босни источног и сјевероисточног смјера, а у Херцеговини југо. Најнижа јутарња температура ваздуха већином између 5 и 10 степени, на југу земље до 13 степени. Највиша дневна температура ваздуха биће углавном између 16 и 22 степена, на југу земље до 24 степена.

У понедјељак ће у БиХ, према прогнози, бити претежно облачно и нестабилно вријеме с кишом и пљусковима. Вјетар слаб сјеверног и сјевероисточног смјера. Најнижа јутарња температура ваздуха већином између 6 и 10 степени, на југу земље до 13 степени. Највиша дневна температура ваздуха углавном између 13 и 18 степени, на југу земље до 20 степени.