У Републици Српској у понедјељак неће радити ни школе и јавни вртићи :: Semberija INFO ::

 

У Републици Српској у понедјељак неће радити ни школе и јавни вртићи


БАЊАЛУКА - У Републици Српкој сутра неће радити школе и јавни вртићи након што је Влада Републике Српске донијела закључак да је понедјељак, 22. новембар нерадни дан.

"Тога дана неће радити републички органи и организације, органи јединица локалне самоуправе, јавна предузећа и установе", речено  је из Министарства управе и локалне самоуправе РС.

Подсјетимо, Влада Републике Српске донијела је закључак да је сутра, понедјељак, 22. новембар 2021. године нерадни дан, саопштено је из Министарства управе и локалне самоуправе РС.

"Тога дана неће радити републички органи и организације, органи јединица локалне самоуправе, јавна предузећа и установе", појашњено је у саопштењу.

Иако је у четвртак из Министарства управе и локалне самоуправе Републике Српске речено да ће само 21. новембар бити нерадни дан, те да неће бити преношено на други дан, Влада  РС је данас ипак напрасно одлучила да сутра буде нерадни дан.

У Републици Српској и данас је нерадни дан јер се обиљежава Дан успостављања Општег оквирног споразума за мир у БиХ који је републички празник.


Независне новине