ДРАГАНУ ЉУБИНКОВИЋУ ПРИЗНАЊЕ ДУНАВСКОГ БИЗНИС ФОРУМА :: Semberija INFO ::

 

ДРАГАНУ ЉУБИНКОВИЋУ ПРИЗНАЊЕ ДУНАВСКОГ БИЗНИС ФОРУМА


Генералном директорукомпаније „Елвако МетПро“ Драгану Љубинковићу у Новом Саду је уручено признање „Лидер одрживог развоја“, које за изузетан допринос просперитету у области привреде и економском повезивању регионадодјељује Дунавски бизнис форум.
 
Љубинковић је, обраћајући се присутнима, навео да му је част што у име цијелог колектива„Елвако МетПро“ преузима ово значајно признање.
 
- Наша компанија је преданим радом, осавремењивањем технолошких процеса и запошљавањем искусних стручњака успјела да у претходним годинама учврсти позицију у области цивилне индустрије у Републици Српској. Захвалан сам што је једна озбиљна организација, као што је Дунавски бизнис форум, препознала наш труд и потенцијал за даљи напредак, а нама признања служе као подсјетник да и у будућности морамо да наставимо са остваривањем јаких привредних веза у региону, Европи и цијелом свијету – истакао је Љубинковић.
 
Овогодишњи Дунавски бизнис форум /Danube Business Forum/ окупио је водеће личности из области бизниса, политике, дипломатије, науке, културе и медија из земаља региона.
 
Учесници Форума су путем презентација и панел дискусија говорили о утицају бизниса на спровођење „Дунавске стратегије“, информационим технологијама као шанси Западног Балкана, паметним технолошким рјешењима у области индустрије, као и о одрживом развоју, енергетици, екологији, аграру и туризму.
 
Организатори Дунавског бизнис форума 2021. су „Медиа Инвент“, Унија послодаваца Србије, Институт региона Европе и међународна компанија ТЕРИС.