Студентска журка за помоћ Милени Божић :: Semberija INFO ::

 

Студентска журка за помоћ Милени Божић


Млади Бијељинац Милош Коловић, студент Факултета техничких наука у Новом Саду, покренуо је иницијативу за одржавање хуманитарне журке за помоћ Милени Божић из нашег града која је прије годину дана доживјела несрећу након које јој је нарушен физички изглед и промијењен живот из коријена, а техничку помоћ за реализацију наведене журке Коловићу ће пружити Републичка странка Српске и компанија ТРБ.
 
Хуманитарна журка биће одржана у клубу „Хангар“ у четвртак, 16. септембра, са почетком у 21.30 часова.
 
- Разговарајући са мојим пријатељима и другим студентима из Бијељине, закључили смо да је најмање што можемо да учинимо организовање хуманитарне журке. Сав профит од продаје пића биће намијењен нашој суграђанки Милени која је показала да је невјероватан борац. У музичком дијелу вечери наступиће пјевач Алекса Љубоја из Београда, те позивам све младе, али и старије суграђане, да нам се придруже, да покажемо солидарност, те да Милени пошаљемо поруку да није сама – истакао је Коловић.
 
Он је додао да је резервације за журку могуће обавити путем телефона, на број 065 72 21 11.
 
Тридесетједногодишња Милена Божић из Бијељине доживјела је тешку повреду главе након што јој је у септембру прошле године машина ухватила косу свезану у реп и скинула цијели скалп главе. До сада је имала неколико операција, а за њено лијечење у иностранству потребно је још око 100.000 евра.

​Семберија инфо