Од вишеструких повратника у чињењу саобраћајних прекршаја одузети путнички аутомобили :: Semberija INFO ::

 

Од вишеструких повратника у чињењу саобраћајних прекршаја одузети путнички аутомобили


Полицијски службеници Полицијске станице Бијељина, 11.09.2021. године  приликом обављања редовних послова и задатака зауставили су и контролисали  путничко моторно возило „ Fiat Stilo” којим је управљало лице С.К.из Бијељине. Провјером у службеним евиденцијама, утврђено је, да је наведени  повратник у чињењу прекршаја, те да има евидентиран дуг у регистру новчаних казни у износу од 9.813,00 КМ.
 
Надаље, истог дана полицијски службеници у улици Душана Барањина у Бијељини контролисали су путничко возило „ Fiat punto“ којим је управљало лице Н.К. Провјерама кроз базе података утврђено је да се ради о вишеструком повратнику у чињењу саобраћајних прекршаја. Такође, утврђено је да у регистру новчаних казни  Н.К. има евидентиран  дуг у износу од 5.056,60 КМ.
 
Због  наведеног прекршаја и због бојазни да ће наставити са чињењем прекршаја од лица С.К. и Н.К. привремено су  одузета наведена возила.
 
О  свему је обавијештен дежурни судија Основног суда у Бијељини-Одјељење за прекршаје, који је наложио да се против горе наведених лица  достави  захтјев за покретање прекршајног поступка Основном суду у Бијељини.
 
 
 
                                                                                    ПОРТПАРОЛ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ
                                                                                                     
                                                                                                 Александра Марић