Вучић: Притисци ће бити већи, али ће Србија увијек бити уз народ у Српској и на Космету :: Semberija INFO ::

 

Вучић: Притисци ће бити већи, али ће Србија увијек бити уз народ у Српској и на Космету


БАЈИНА БАШТА- Предсједник Србије Александар Вучић поручио је данас окупљенима у Бајиној Башти, међу којима су били и становници неколико мјеста у Републици Српској, да ће се повећавати притисци на Србију због Косова и Метохије и Српска, а да Србија увек бити уз свој народ, којем ће помагати на сваки начин.

Вучић се на градском тргу у Бајиној Башти обратио великом броју грађана, од којих су неки дошли из Сушице, Сребренице, Братунца, доминирале су српске заставе, а било је и транспарената „Хвала за нова радна мјеста“, „Сребреница је уз вас“, „Братунац је уз Вучића“.

-Пред нама није лако време, повећаваће се притисци око Космета и Републике Српске, а моја порука људима из Скелана, Сребренице, Братунца, нашем народу у Српској је - Србија ће увек бити уз вас, увек и у сваком тренутку, и економски да помажемо, али и на апсолутно сваки начин. Да наш народ оставимо на цедилу не можемо и нећемо, то је порука и грађанима КиМ и свима - рекао је Вучић.

Како је истакао, нових „Олуја“ и „Бљеска“ против нашег народа неће бити.

-Србија је данас другачија земља, држи до себе и свог народа - додао је Вучић.

Он је рекао и да је српски народ сувише пропатио, изгубио људи, превише је оних који су напустили своја огњишта, да бисмо допустили да се то опет дешава.

-Свима желимо најбоље, да чувамо мир, градимо будућност заједно. Србија не може да допусти да се поново дешава све што се дешавало 90-их година, нити оно што се дешавало током Другог светског рата - рекао је Вучић.

Танјуг / Глас Српске