Додик, Комшић и Џаферовић у понедјељак са Палмером и Ајхорстовом :: Semberija INFO ::

 

Додик, Комшић и Џаферовић у понедјељак са Палмером и Ајхорстовом


САРАЈЕВО - Чланови Предсједништва БиХ сутра ће примити замјеника помоћника америчког државног секретара за Европу и Евроазију Метјуа Палмера и директора Европске службе за иностране послове за западну Европу, западни Балкан, Турску и Велику Британију Ангелину Ајхорст.

Из Предсједништва БиХ је најављено да ће се у 12.15 часова српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик састати са Палмером и Ајхорстовом.

Са Палмером и Ајхорстовом ће у 10.45 часова разговарати члан Предсједништва БиХ Жељко Комшић, а за 11.30 часова планиран је састанак са чланом Предсједништва БиХ Шефиком Џаферовићем.

У 13.00 часова предвиђен је састанак Додика, Комшића и Џаферовића са Палмером и Ајхорстовом.

Почеци састанака отворени су за сниматеље и фото-репортере, а по њиховом завршетку биће објављена саопштења.

У 14.00 часова српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик примиће акредитивно писмо новоименованог амбасадора Италије у БиХ Марка ди Руза.

Додик ће у 14.45 часова примити акредитивно писмо новоименоване амбасадорке Уједињених Арапских Емирата за БиХ са сједиштем у Подгорици Набил Абделазиз Насир Саид Алшемси.

Почеци церемонија предаја акредитива су отворени за сниматеље и фото-репортере, а након састанака биће објављена саопштења.

Срна / Независне