Влатко Стефановски и Масимо у јулу на Ташмајдану :: Semberija INFO ::

 

Влатко Стефановски и Масимо у јулу на Ташмајдану


Након дуже паузе услед пандемије, концерти регионалних музичара поново ће се одвијати у Београду. На сцени парка Ташмајдан 30. јула наступиће Влатко Стефановски, а концертна бина 31. јула резервисана је за Масима Савића, најавили су организатори.

Дирекција Ташмајдана, поштујући епидемиолошке мјере, током јула ће почети да отвара своје капије за посјетиоце жељне доброг звука.

Гитариста, пјевач и композитор Влатко Стефановски и В3 Трио одржаће концерт 30. јула за ограничен број људи, уз поштовање свих мјера против пандемије и препорука које доноси Влада Србије.

Оснивач чувене рок групе „Леб и сол” после разлаза са члановима бенда након 13 студијских албума, увелико је остварио веома успјешну соло каријеру.

Стефановски ће ће претходно наступити 4. јула на Палићу, а у Београду ће прво свирати 3. јуна у Комбанк Дворани на Гитар арт фестивалу, преноси Тањуг.



Поп пјевач Масимо Савић каже да се радује што ће се, коначно, дружити са публиком 31. јула у прелијепом здању Ташмајдана, под ведрим небом.

„Мој бенд и ја смо већ спремни и са нестрпљењем очекујемо да размијенимо енергију и емоције. Ужељели смо се једни других зар не?”, изјавио је популарни кантаутор.

Послије великог хита „Мали круг великих људи”, Масимо је ових дана објавио и нову пјесму „Путујемо и кад стојимо” која је инспирисана недавним земљотресом у Хрватској.

Пјевач ће након Ташмајдана имати концерт и на Палићу 2. августа.

Политика