ДОДИК: СМРЋУ МИЛУТИНОВИЋА СРПСКА ИЗГУБИЛА ВЕЛИКОГ ЧОВЈЕКА И ПАТРИОТУ :: Semberija INFO ::

 

ДОДИК: СМРЋУ МИЛУТИНОВИЋА СРПСКА ИЗГУБИЛА ВЕЛИКОГ ЧОВЈЕКА И ПАТРИОТУ


Фото: Д. Поздеровић
Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик упутио је телеграм саучешћа породици преминулог пуковника у пензији и доктора политичких наука Милована Милутиновића и Организацији старјешина Војске Републике Српске, чији је био предсједник, истакавши да је Република Српска изгубила великог патриоту и родољуба.

- Са жаљењем сам примио вијест о смрти пуковника Милутиновића који ће остати упамћен као велики човјек и борац који је је дао значајан допринос у протеклом Одбрамбено-отаџбинском рату у одбрани српског народа и Републике Српске - истакао је Додик.

Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ нагласио је да је пуковник Милутиновић и у миру дао велики допринос Републици Српској и Организацији старјешина Војске Српске, али да упркос својој храбрости и одважности није успио да савлада вирус корона, непријатеља који је окупирао цијели свијет, саопштено је из Кабинета српског члана и предсједавајућег Предсједништва БиХ.

- У овим тешким тренуцима који су задесили породицу Милутиновић, изражавам поштовање и саосјећање са његовима најближима, пријатељима и саборцима којима ће његов лик и дјело остати вјечна утјеха - навео је Додик у телеграму саучешћа.

Пуковник у пензији Милован Милутиновић преминуо је у 73. години од посљедица вируса корона. Мјесто и датум комеморације и сахране Милутиновића биће накнадно саопштени.
 
(СРНА)