КЛИЈЕНТИ МОНЕYГРАМА САДА МОГУ ПОСЛАТИ НОВАЦ ПОРОДИЦИ И ПРИЈАТЕЉИМА НА 111 ЛОКАЦИЈА ПОШТЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ :: Semberija INFO ::

 

КЛИЈЕНТИ МОНЕYГРАМА САДА МОГУ ПОСЛАТИ НОВАЦ ПОРОДИЦИ И ПРИЈАТЕЉИМА НА 111 ЛОКАЦИЈА ПОШТЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ


Сарајево / 5.3.2021. МонеyГрам Интернатионал, Инц., глобални лидер у прекограничном P2P плаћању и трансферима новца, данас је представио партнерство са Поштама Републике Српске чиме је ојачао своје присуство у Босни и Херцеговини. Захваљујући томе, клијенти МонеyГрама сада могу послати новац породици и пријатељима на 111 локација Пошта Републике Српске. Ово партнерство одражава стратешке циљеве компаније МонеyГрам да прошири своју мрежу агената у најдинамичнијим тржиштима новчаних пошиљки у Источној Европи.
 
"Партнерство с Поштама Републике Српске сјајан је примјер како МонеyГрам проводи своју стратегију усмјерену на клијента", рекао је Мариус Добресцу, шеф продаје компаније МонеyГрам за југоисточну Европу и додао: "Сарађујемо с водећим брендовима широм свијета како бисмо нашим клијентима пружили могућност брзог и повољног слања новца својим најдражима широм свијета."
 
Медиха Мамелеџија, директорица компаније Yутрансфер, генералног заступника МонеyГрам сервиса за Босну и Херцеговину, тим поводом је изјавила:
 
“Потписивањем овог новог партнерства ми значајно увећавамо мрежу МонеyГрам локација у Босни и Херцеговини. Настављамо се приближавати својим клијентима пружајући им више опција за слање и примање новца преко граница и у близини њихових домова.”
 
О новом партнерству огласио се и Миладин Радовић, директор Пошта Републике Српске.
 
“Задовољство нам је објавити вијест да смо сада дио поуздане и респектабилне мреже МонеyГрам. Кроз ово партнерство с глобалним лидером у прекограничним трансферима новца, пружит ћемо корисницима наших услуга сигурну, једноставну и брзу могућност преноса новца.”
 
О МонеyГрам Интернатионал, Инц.

МонеyГрам је глобални лидер у прекограничном P2P плаћању и трансферима новца. С клијентом у центру пословања, омогућава породицама и пријатељима брзо и повољно слање новца у више од 200 земаља и територија, од којих је 90 дигитално повезано.
 
Кроз модерну, мобилну АПИ платформу и сурађујући са свјетским водећим компанијама МонеyГрам служи милионима људи сваке године кроз wалк-ин бизнис и дирецт-то -цонсумер дигитално пословање. Уз снажну културу иновација и неуморни фокус на кориштењу технологије за пружање најбољег свјетског корисничког искуства, МонеyГрам предводи еволуцију дигиталних P2P плаћања. За више информација молимо вас посјетите MoneyGram.com и пратите @МонеyГрам.
 
О предузећу Поште Републике Српске

Поште Српске, као један од три јавна поштанска оператера БиХ, обезбјеђују пружање поштанских и финансијских услуга по утврђеним свјетским стандардима квалитета. Као снажно и велико јавно предузеће, Поште Српске су од великог значаја како за Републику Српску, тако и за цијелу Босну и Херцеговину. Примарна дјелатност Предузећа за поштански саобраћај је пружање поштанских услуга, односно пријем, отпрема, превоз, приспијеће и уручење поштанских пошиљака у унутрашњем и међународном поштанском саобраћају. Поште Српске су према начину спровођења дјелатности сврстане у савремени, тржишно оријентисан поштански систем. Захваљујући распрострањеној мрежи поштанских објеката, Поште се издвајају као идеалан партнер у раду са становништвом. Свакодневна комуникација са корисницима, уз одговорно пословање предузећа, представља основну карактеристику пружања поштанских, финансијских и информатичко-комуникационих услуга.  О пословању Пошта Српске и услугама које нуде детаљније се можете информисати путем wеб портала https://www.postesrpske.com/