Ђајић: Велика част добити орден од државе Србије :: Semberija INFO ::

 

Ђајић: Велика част добити орден од државе Србије


БЕОГРАД - Директор Универзитетског клиничног центра Републике Српске Владо Ђајић изјавио је данас да то што је одликован поводом Дана државности Србије за њега представља велику част и потврду досадашњег рада.

Ђајић је рекао да је за њега велика част добити орден од државе каква је Србија и од државника какав је предсједник Србије Александар Вучић.


Он је истакао да је орден Карађорђеве звијезде другог степена потврда озбиљног рада за добробит становника Републике Српске, Србије и српског народа, те најавио да ће и убудуће наставити са таквим радом.

Ђајић је позвао да све Србе да се окупе око политике коју предводи Вучић и српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик.

На данашњој свечаности поводом Дана државности Србије, Ђајићу је уручен орден Карађорђеве звијезде другог степена.

У Србији је данас полагањем вијенаца, свечаном државном церемонијом у Орашцу, те додјелом ордена у Београду обиљежен Дан државности, у знак сјећања на два важна догађаја из историје Србије, која су се десила на Сретење, 15. фебруара - Први српски устанак који је избио 1804. године и проглашење Сретењског устава 1835. године.

Срна / Глас Српске