​У Бијељини у ковид болницама 43 болесника: Није вријеме за опуштање! :: Semberija INFO ::

 

​У Бијељини у ковид болницама 43 болесника: Није вријеме за опуштање!


У ковид болницама је на лијечењу 43 болесника, од којих већи број има тешку клиничку слику. На  респираторима је пет болесника. У току јучерашњег дана било је пет пријема. На јутрошњем састанку у бијељинској болници ,,Свети врачеви’’ оцијењено је да се у посљедња три дана повећава број пријема, те да је клиничка слика обољелих од ковида 19 тежа са измијењеним током болести.

- Сада примјећујемо да је клиничка слика обољелих далеко тежа на почетку саме болести. Нешто што смо ми раније очекивали између седмог и десетог дана, сада нам се дешава на самом почетку болести. Да ли се ради о заразнијем вирусу или су људи у тежем стању због присутних хроничних болести, то за сада не можемо потврдити”, изјавила је др Александра Радојчић, инфектолог у болници ,,Свети врачеви’’.  

- Није вријеме за опуштање зато апелујемо на све да се и даље придрижавамо свих прописаних мјера заштите, јер то је једини начин да сачувамо своје и здравље свих људи око нас. Будимо одговорни,’’ упозоравају из бијељинске болнице.

​ЈЗУ Свети Врачеви