Бијељина: Промјенљиво облачно, хладно и суво вријеме :: Semberija INFO ::

 

Бијељина: Промјенљиво облачно, хладно и суво вријеме


Фото - Бијељина данас
У Републици Српској јутро веома хладно са јаким мразем, а током дана промјенљиво облачно са сунчаним временом и сунчаним интервалима. Поподне и увече наоблачење и слаб снијег у источној половини земље. У Бијељини је у 7,00 часова измјерено -4, највиша дневна температура ваздуха до 0 степени.

Ујутру промјенљиво облачно на сјеверу и југу, облачно у централном појасу, на крајњем истоку услови за пропадавање слабог снијега. Биће хладно, у вишим предјелима веома хладно.

Током дана промјенљиво облачно, хладно и суво, са сунчаним интервалима и мјестимично сунчаним временом, осим централног појаса, гдје се задржава претежно облачно вријеме.

Послијеподне и увече поново повећање облачности са сјевера па се слаб снијег поново очекује дијелом на сјеверу и у централном појасу и на истоку. У централном појасу земље ће бити ледени дан, када дневна температура неће прелазити 0°С. На сјеверу и југу дневна температура мало изнад нуле.

Вјетар умјерен сјеверозападни, у ноћи пролазно појачан до врло јак у централном планинском појасу и Херцеговини. Током дана слаб до умјерен сјеверац, на југу умјерена бура.

Минимална јутарња температура од -8°Ц до -3°Ц, на планинама и у мразиштима од -16°Ц.

Највиша дневна температура од -3°Ц до 2°Ц, на југу до 6°Ц, на планинама од -6°Ц.

Бијељина Данас / РХМЗРС