Полицијска управа Бијељина: Прославите празнике у миру и без нежељених последица :: Semberija INFO ::

 

Полицијска управа Бијељина: Прославите празнике у миру и без нежељених последица


Полицијска управа Бијељина апелује на све грађане да празнике проведу у миру и без нежељених последица. С обзиром  да је актуелан период славља и прослава када се конзумирају веће количине алкохола, још једном желимо да поменемо све возаче и учеснике у саобраћају да не учествују под  дејством алкохола.
 
Као што смо више пута  до сада и говорили, поред брзине,  један од главних узрока код саобраћајних незгода са тежим последицама је свакако  алкохол. Напоменули бисмо, још једном све возаче, да брзину кретања свог возила прилагоде стању и условима пута.
 
С обзиром да је обавезна зимска опрема од 15. новембра до 15. априла, апелујемо на све возаче, а посебно на возаче теретних возила и аутобуса да не саобраћају без зимске опреме, у супротном полицијски  службеници  ће таква возила искључивати из саобраћаја.
 
Овом приликом апелујемо на све грађане да се понашају одговорно и да поштују закључке Републичког штаба за ванредне ситуације и препоруке Института за јавно здравство Републике Српске, како би спријечили да неодговорним понашањем угрозе своје, али и здравље других људи.
 
 
ПОРТПАРОЛ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ
Александра Марић