УХАПШЕНИ ГРОБАРИ КОЈИ СУ СЕ СЛИКАЛИ НАД МРТВИМ МАРАДОНОМ :: Semberija INFO ::

 

УХАПШЕНИ ГРОБАРИ КОЈИ СУ СЕ СЛИКАЛИ НАД МРТВИМ МАРАДОНОМ


Foto: Tanjug/AP
Скандалозни снимци гробара са мртвим Дијего Марадоном наишли су на згражавање читавог света, са гнушањем је поступак тројице мушкараца примљен и у Аргентини, па је полиција експресно реаговала и ухапсила поменуту тројку људи.

Аргентински медији преносе да је полиција извршила рације на три локације у Буенос Ајресу, у кућама где живе тројица мушкараца са фотографија, сва тројица су ухапшени и свима су конфисковани телефони и остали уређаји на којима би могле бити скандалозне фотографије са преминулим великаном.

Највише гнева међу навијачима који оплакују одлазак легенде, изазвао је момак, гробар, са наочарима, који је је са оцем, уз широк осмех, позирао поред Марадониног ковчега.

Клаудио Фернандез је име оца овог младића, и он се нашао на удару јавности, па се брже боље извињавао због крање нељудског геста, али тешко да ће сада, после свега, било ко имати разумевања за његов поступак и осталих.

Занимљиво је да се у току дана, по друштвеним мрежама, чак појавила информација да су најокорелији ултраси Боке Јуниорс ухватили и убили двојицу од тројице гробара који су се сликали поред мртвог Марадоне и тако оскрнавили вечни починак једног од највећих фудбалера свих времена.

Срећом, ова информација се испоставила као нетачна, али је у Аргентини бес према овим људима и даље велики, па се спекулише да су и зарад безбедности завршили у полицији.

Како било, против њих ће бити поднета пријава због нарушавања приватности и очекује их озбиљна новчана казна, али и оно што ће их далеко више болети - вечна срамота.
 
(Независне)