БИЈЕЉИНА: Данас промјенљиво облачно :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНА: Данас промјенљиво облачно


У Републици Српској стабилно, ујутру с појавом магле, током дана локално с ниском облачношћу, у многим мјестима с промјењљивом облачношћу и уз сунчане интервале, а на југу сунчано. У Бијељини је у 7,00 часова измјерено 4, највиша дневна температура ваздуха до 13 степени.

Ујутру промјенљиво до претежно облачно на сјеверозападу, западу и дијелом у сјеверним предјелима, те локално на истоку, у вишим предјелима слаб мраз. У нижим предјелима, по котлинама и ријечним долинама, мјестимично са маглом или ниским облацима.

Током дана и послеподне промјенљиво облачно уз сунчане интервале, на западу, по котлинама и ријечним долинама уз задржавање магле и ниске облачности. У јужној половини земље претежно сунчано уз малу до умјерену облачност.

У ноћи јаче наоблачење са сјеверозапада са слабим падавинама на сјеверозападу и сјеверу. Вјетар слаб и промјењљив, увече слаб сјеверни.

Минимална јутарња температура од 0°C до 5°C, на југу мало виша, у вишим предјелима од -3°C. Највиша дневна температура од 8°C до 13°C, на сјеверу степен два виша, на планинама од 2°C.

(RHMZRS/Bijeljina Danas)