Мали бизнис Лане Аврамовић: Довољно за џепарац :: Semberija INFO ::

 

Мали бизнис Лане Аврамовић: Довољно за џепарац



Лану Аврамовић из Пала ових дана можете видјети у центру Бијељине како продаје честитке. Ријеч је о уникатним, ручно рађеним честиткама које по комаду коштају 2,5 конвертибилне марке. Како Лана каже за портал Семберија инфо честитке прави већ шест година.



- Честитке сам почела да правим случајно. Сјећам се да сам добила неке материјале да се играм и ја сам тада направила честитку. Када су родитељи видјели шта сам направила, одушевили су се и тако сам ја ,,започела свој мали бизнис''. Током школске године, због школских обавеза, нисам у могућности да правим више комада за продају. У том периоду правим честитке само по поруџбини на одређену тему. И тада, када ми неко поручи честитку нпр. да направим за свадбу, ја направим више комада да би тај ко је поручио могао да изабере ону која му се највише допада. Међутим, овако током распуста ја се озбиљније посветим овом послу и то је солидан џепарац. Често љети дођем овдје у Бијељину и за пар дана продам по неколико стотина комада. Тата у Бијељини ради и то ми је олакшање да будем у овом граду и када све што сам направила продам, вратим се у Пале и припремам нове честитке'', појашњава седамнаестогодишња Лана Аврамовић, уз признање да су Семберци одушевљени њеним производима, те да их брзо распрода.



Што се тиче материјала, Лана каже да користи хамер папир, неке материјале из Холандије које често и копира, те све што јој се учини занимљивим детаљем којим би украсила честитку купује.  Обично купује по књижарама или неким другим мјестима.

- Најважније је да су моји купци задовољни, јер њихово задовољство је и мој подстрек да правим боље, љепше и занимљивије производе и да не одустајем у овом послу'', поручује на крају за Семберија инфо ова насмијана дјевојка.  

А ми кажемо:,,Кад би овако предузимљивих младих, као што је Лана било више, гдје би нам био крај''. 
Стога сугеришемо, ако желите да поклоните уникатну честитку и подржите Ланин ,,мали бизнис'' позовите 066/447-587 и набавите неку од Ланиних честитки.


Семберија инфо