КЕТЕРИНГ МЕНИ НАТАШЕ СЕКУЛИЋ ЗА БОГАТУ ТРПЕЗУ И ЗЛАТНО ПОСУЂЕ ЗА ДАШАК ЛУКСУЗА И ЕЛЕГАНЦИЈЕ :: Semberija INFO ::

 

КЕТЕРИНГ МЕНИ НАТАШЕ СЕКУЛИЋ ЗА БОГАТУ ТРПЕЗУ И ЗЛАТНО ПОСУЂЕ ЗА ДАШАК ЛУКСУЗА И ЕЛЕГАНЦИЈЕ


Приликом припремања било које врсте свечаности већина има превише обавеза које им одузимају вријеме, а када се на све дода и посао не преостаје пуно слободног времена да проведете са породицом и драгим особама. Управо из тих разлога услуге кетеринга су најбоља опција када је у питању храна за неку свечаност. Уз помоћ професионалаца штедите и вријеме и енергију, те их можете усмјерити на породицу и драге особе.


 
Двадесетседмогодишња Наташа Секулић из Бијељине, која се крије иза инстаграм профила ketering_kiflica, може вам помоћи да уштедите и вријеме, а и енергију приликом припрема свечаности, те учинити да свима „застане дах“ када угледају вашу трпезу. Наиме, иако је тек скоро годину дана у кетеринг послу, Наташа својим клијентима нуди широк спектар услуга и редовно са пратиоцима дијели фотографије, као и видео записе својих радова.
 
Секулићева је на почетку разговора за „Семберија инфо“, кроз осмијех,  истакла да јој је љубав према кухињи и кувању  пренијела њена бака која је обиљежила њено дјетињство, а професионално да се бави овим послом почела је на приједлог њеног супруга.


 
-Дане сам проводила са баком у кухињи, помагајући јој око припреме свега и свачега, а када би ми она препустила да ја нешто сама завршим то ми је била као нека награда. Од ње сам научила да се препустим свему што радим. Све чему ме она научила, задржала сам и дан - данас и заиста се трудим да испуним очекивања свих својих клијената. Идеја за кетеринг јавила се тако што, када бисмо имали неке госте ја сам се увијек трудила да будем домаћица на висини задатка, да то све буде лијепо сервирано и усклађено. Тада ми је супруг, кроз шалу, рекао да бих ја могла професионално да се бавим тим. Његову идеју узела сам у разматрање, и ево скоро годину дана касније имам много својих задовољних клијената који ми поклањају повјерење за њима битне догађаје и неизмијерно сам срећна због тога“, присјетила се, кроз осмијех, Наташа и истакла да јој је породица највећа подршка у овом послу.

Казала је да јој инспирација за кетерин мени долази из главе, те да се труди да свака слана плата има неки свој лични печат.



-Никада немам замишљено како ће нека слана плата да изгледа, него се све то дешава у тренутку. Своју креативност испољавам кроз свој мали бизнис. Ставим све састојке испред себе и онда ја то полако распоређујем на начин да свака слана плата изгледа другачије и да има неки свој лични печат. Својим клијентима нудим разне врсте сланих мезетлука. Слане плате у комбинацији са разним производима су нешто што се највише тражи. Комбинације сухомеснатих производа са разним врстама сирева, интересантно посложених и декорисаних красе разне трпезе мојих задовољних клијената. Затим, слани ролати, кифлице и кроасани који се могу поручити на килограм. Поред услуге кетеринга, са пратиоцима на инстаграм профилу дијелим и неке брзинске рецепте, јер живимо у таквом времену да дођу они дани када немамо времена да се посветимо кувању, када нам је потребно нешто ,,брзински”, а укусно. Посјетите мој инстаграм профил ketring_kiflica и уживајте у чаролији коју стварамо“, поручила је Наташа Секулић, врсни кувар и декоратер хране.


 
Да би ваша прослава била још посебнија, поред прелијепо декорисаних и укусних плата никада није на одмет ни дашак елеганције и луксуза.
 
Управо, код Наташе можете да изнајмите посуђе у златној боји како би све оплеменили за ваш важан и посебан дан.


 
-Идеја за изнајмљивање златног посуђа проистекла је из организације сопствене прославе коју сам жељела на неки начин да персонализујем. Ко год ме познаје дуже од два дана, зна да сам велики заљубљеник у све што има везе са златним детаљима. На памет су ми пали златни тањири, а уз њих и златни есцајг, те тако је та идеја реализована. На профил сам ставила да је златно посуђе доступно за изнајмљивање и наишла сам на много позитивних коментара. Потврдило се да људи, заиста, желе, уколико нешто организују, да то буде на врхунском нивоу и да се максимално посвете реализацији. Колико се то добро показало, имам да кажем само да је остало пар слободних термина за јул и август“, казала је Секулићева.


 
За крај разговора за портал „Семберија инфо“ Наташа је поручила свима да никада не одстају од онога што их чини срећним и да не одустају од циља.
 
-Пронађите своју малу оазу мира, оно што вас испуњава, на шта желите да трошите ваш дан, поставите себи циљ и радите на томе. Изаберите посао који волите и нећете морати радити ниједан дан до краја живота“, закључила је Наташа Секулић.

(Семберија инфо)