ДЈЕД (99) СЕ РАЗВОДИ ОД ЖЕНЕ (96), ОТКРИО ТАЈНУ КОЈУ ЈЕ ЧУВАЛА 60 ГОДИНА :: Semberija INFO ::

 

ДЈЕД (99) СЕ РАЗВОДИ ОД ЖЕНЕ (96), ОТКРИО ТАЈНУ КОЈУ ЈЕ ЧУВАЛА 60 ГОДИНА


Ову годину су до сада дефинитивно обиљежили разводи. Кренуло је све с ријалитијем "Ти мени, ја теби" сниманим у судници између Џонија Депа и Амбер Херд, а завршило се тиме што је Пике преварио Шакиру са тамо неком клинком.
Дикаприо и његов комплекс "ундер 25" се труде да избију на прво мјесто по бизарности у љубавним и брачним односима, а онда свима славу помуте скоро па 100-годишњи анонимни баба и дјед из Италије.

Наиме, 99-годишњи Италијан поднио је захтјев за развод од своје 96-годишње супруге након 77 година заједничког живота, а све због тога што је пронашао доказе који свједоче о афери његове драге коју је имала прије 60 година.

Пронашао писма у комоди

Човјек, који је у судским документима идентификован као Антонио Ц. пронашао је љубавна писма која су размјењивали његова супруга и њен бивши љубавник у старој комоди неколико дана прије Божића, а прича је тек сада доспјела у јавност, пише абцнеwс, а преноси Блиц жена.

Он се суочио са својом женом, Росом Ц., која је наводно признала аферу, и покушала да га убиједи да не одустаје од њиховог брака.

Међутим, упркос томе што су провели осам деценија у заједници, презрени Антонио Ц. је наставио с процесом бракоразводне парнице.

У дугом браку добили су петоро дјеце, дванаесторо унучади и једно праунуче, наводи се даље.

Поријеклом су са Сардиније, Антонио Ц. је наводно упознао Розу Ц. тридесетих док је служио као дио италијанских карабињера - оружаних снага - у њеном родном Напуљу.

Италијанска штампа је указивала на јужњачку крв пара као "окидач" раскида.

Када се развод Антонија и Розе Ц. заврши, они ће постати најстарији разведени пар и преузће почасну титулу од Британаца Бертиеја и Џеси Вуд, 98-годишњака, који су се развели 2009. године након 36 година брака.