УДРУЖЕЊЕ ГЛУВИХ И НАГЛУВИХ - ПРОЈЕКАТ ДЈЕЦА СУ НАМ НАЈВАЖНИЈА :: Semberija INFO ::

 

УДРУЖЕЊЕ ГЛУВИХ И НАГЛУВИХ - ПРОЈЕКАТ ДЈЕЦА СУ НАМ НАЈВАЖНИЈА


Foto
У Удружењу глувих и наглувих регије Бијељина данас је успјешно  завршен још  један пројекат у корист бољег образовања глуве дјеце. Пројекат ДЈЕЦА СУ НАМ НАЈВАЖНИЈА финансирали су Градска управа Бијељина и Савез глувих и наглувих Републике Српске Бања Лука.


 
Као и прошле  године за ову школску годину дјеци из удружења обезбјеђена је цјелокупна опрема за школску  2022/23 годину. За 19 ученика основних и средњих школа спремљено је баш све што треба.Али нажалост како рече координатор пројекта Дубравка Остојић , није било могуће обезбједити и бесплатне уџбенике за ђаке.


 
Нису заборављене ни бебе чланова овог удружења ..За 4 малишана до 5 година старости донирани су пакети прехрамбених и хигијенских ствари за бебе. Нису заборављене ни бебе чланова овог удружења . .За 4 малишана до 5 година старости донирани су пакети прехрамбених и хигијенских ствари за бебе.


 
На овај начин обезбјеђена је помоћ породицама глувих,који се тешко носе са најновијом кризом и поскупљењима. У име својих чланова дјеце и њихових родитеља удружење се захваљује на донацији Градској управи Бијељина и Савезу глувих и наглувих Републике Српске. Захваљујемо се и волонтерима,преводиоцима знаковног језика,који су нам и овај пут несебично помогли.