ТАЈНА ЗАКОНА ПРИВЛАЧЕЊА :: Semberija INFO ::

 

ТАЈНА ЗАКОНА ПРИВЛАЧЕЊА


Foto
Закон привлачења један је од 12 универзалних закона. Они који вјерују у овај закон, вјерују и да у живот привлачимо околности које сами заслужимо, односно које сами створимо и призовемо.
 
Реченица ,,како зрачиш, тако привлачиш’’, најбоље описује принцип по којем овај закон функционише.

Закону привлачења је име дато према увјерењу ,,сличан се сличном радује” и тако фокусирањем на позитивне или негативне мисли, неко може добити позитивне или негативне резултате. Ово увјерење је засновано да идеји да су људи и њихове мисли створени од чисте енергије и из увјерења да енергија привлачи енергију.
 
У животу ће нас некад задесити и лоше ситуације, али како ми реагујемо на њих одредиће какав ће нам живот бити, да ли ћемо бити срећни или потпуно потонути и допустити да нас савлада вртлог лоших околности.
 
Постоји невјероватна тајна о животу о којој знају само, заиста, моћни и успјешни људи. Све је у вези са нашом реакцијом и повратном информацијом на догађаје који нас задесе.
 
Када се нађемо у некој неповољној ситуацији, постоје два начина на које можемо да реагујемо, а управо од наше реакције зависи какав ће нам даљи ток живота бити.
 
Можете бити љути и огорчени на цијели свијет или схватити ту тешку ситуацију као лекцију из које ћете нешто научити.

Анаис Нин је једном рекла:,,Ми видимо свијет не онаквим какав јесте, већ онаквим какви смо ми. Оно што волимо код других људи је оно што волимо и код себе. Оно што мрзимо у њима показује све оно што у себи не примјећујемо.”
 
Када се фокусирамо на добре ствари и у свему тражимо само позитивне стране, лијепе ствари ће нам се и догађати.
 
Примијетили сте сигурно и сами, сваки пут када сте нервозни и у пролазу срећете људе који су на истом енергетском нивоу. Ако устанете расположени, нећете ни примијетити људе који нису добре воље. Тек када повјерујете да сте заслужили да вам се лијепе ствари дешавају, тако ће и бити. Све док сажаљевате себе и видите само негативне ствари, живот ће пред вас стављати само неповољне прилике.
 
Једна од најпопуларнијих заблуда је да се закон привлачења ,,активира” након што научите потребне вјештине. Напротив, закон привлачења ради стално – то је позадинска сила која реагује на наше мисли и осјећања.

Привлачимо оно на шта се фокусирамо, било да су наши умови испуњени надом или негативношћу (и то не само у свјесном уму). Дакле, ако желите да радите на закону привлачења на продуктиван начин, морате да размишљате позитивно, чак и када не покушавате активно да привучете нешто.
 
Ово није никакав магични штапић, ово је филозофија живота, кажу психолози. Врло је једноставно и у многим случајевима се показало као истинито. Како мислите, тако ће вам и бити у животу. То не значи да сједите и мислите на неку одређену ствар сатима, већ да се окружите позитивним мислима и радите све што је у вашој моћи да и остварите жеље које сте зацртали.
 
Промијените начин размишљања већ данас и примијетићете како вам се живот драстично мијења у позитивном смјеру.