ТУРИСТИЧКИ ВОДИЧ КРОЗ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ - УПОЗНАЈТЕ НАЈПОЗНАТИЈЕ АТРАКЦИЈЕ :: Semberija INFO ::

 

ТУРИСТИЧКИ ВОДИЧ КРОЗ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ - УПОЗНАЈТЕ НАЈПОЗНАТИЈЕ АТРАКЦИЈЕ


Чаробно мјесто на Врбасу
 
Одавно планирате да посјетите Републику Српску, али вам сваки пут нешто искрсне и изјалови планове? У остварењу својих жеља треба бити упоран, па вам савјетујемо да никако не одустанете због тога што је ова држава у држави заиста вриједна вашег времена и посјете! Само за вас издвајамо најпознатије симболе Републике Српске, мјеста која одишу традицијом и националним посебностима. Обиђите их и уживајте у њиховој невјероватној љепоти и магији коју нуде свим својим посјетиоцима!



Уколико ускоро долазите у Републику Српску, савјетујемо вам да обавезно посјетите Бањалуку, њен културни и административни центар. Овај град понудиће вам бројне садржаје и знаменитости, које ће вам представити Републику Српску у најбољем свјетлу! Бањалука нуди својим посјетиоцима велики број активности током цијеле године. Ако одлучите да је посјетите током прољећа или љета, издвајамо за вас један њен препознатљив симбол - магичну Крупу на Врбасу. Она је удаљена од центра Бањелуке свега двадесетак километара. У питању је прави мали рај за све љубитеље природе. Крупа на Врбасу је идеално мјесто за пикнике и излете, опуштање у природи и дружење са пријатељима. На овој локацији можете видјети уређене пјешачке стазе, које повезују сва знаменита мјеста у околини. Такође, биће вам на располагању више угоститељских објеката, у којима се можете одморити и уживати у богатим укусима традиционалне кухиње. Препоручујемо да свратите у ресторан Кањон или Крупске воде, као и у роштиљницу Чукура, у којој се припрема најукуснији роштиљ у граду.

Бањалука није без разлога културни центар Републике Српске. Кликом на линк, сазнаћете све што желите о овом граду и његовим незаобилазним локацијама.