KAKO OČISTITI ORGANIZAM POSLE PRAZNIKA UZ POMOĆ AKTIVNOG UGLJA :: Semberija INFO ::

 

KAKO OČISTITI ORGANIZAM POSLE PRAZNIKA UZ POMOĆ AKTIVNOG UGLJA


Дакле, празник је прошао и Ви треба да се вратите свакодневном животу и обавезама. Али имате некако непријатан осећај у пределу јетре и стомака. Почињемо да мислимо на то, сто смо јуче јели и пили.

Хајде да видимо шта треба да урадимо да се поново осецамо добро и „лако“. Прво морате да избаците све токсине из организма, а у томе це вам помоћи добро познате таблете активног угља.
 
За медицинску употребу, он се  углавном  прави у капсулама, таблетама или праху. Релативно је јефтин, безбедан за употребу а може на једноставан и природан начин да реши доста ваших проблема.

Сигурно се питате како црни прах може да очисти ваш организам.

Површина активног угља је негативно наелекетрисна. За разлику од ње, тоскини у телу су позитивно наелектрисани и као такви се везују за његову површину и остану заробљени у његовим  порама.

Заједно са  њим, токсини се избацују из тела кроз столицу. На сличан начин делује и споља. Прикупља токсине и нечистоће са коже и зуба и затим их једноставно исперете водом.

Узимајте активни угаљ до 4 дана, 1 таблету (капсулу) на сваких 10 килограма. Порцију поделите у неколико фаза у току дана.

Активни угаљ као лек за мамурлук
  
Имали сте бурну ноћ, опустили сте се и попили превише алкохола? Уколико знате овако да се проводите, онда врло добро знате и шта је мамурлук. Главабоља, мучнина и општа слабост трају докле год има вишка алкохола у крви, чак и онда када осећај опијенсоти престане. За сам мамурлук није толико заслужан алкохол, колико сви они други састојци у алкохолним пићима који им дају арому, мирис , боју и слично. 

За елиминисање алкохола задужена је јетра која га разлаже, а за елиминисање осталих токсина одличан је активни угаљ. Препоручена доза за интерну употребу је од 2- 4 капсуле дневно.

Очистите своје тело и осећајте се лакши и слободнији! Водите рачуна о себи!

Извор: Фемина