КРЕАТИВНЕ ИДЕЈЕ ЗА ПОКЛОН ЗА МУШКАРЦА :: Semberija INFO ::

 

КРЕАТИВНЕ ИДЕЈЕ ЗА ПОКЛОН ЗА МУШКАРЦА


Вјечито питање: шта купити мушкарцу?

Многе даме, као и сви они који желе да обрадују неког важног мушкарца у свом животу довијају се шта да му поклоне и на који начин да га одушеве.

Ово може бити прилично захтјеван задатак имајући у виду да мушкарци обично нису толико еспресивни, те су много мање шансе да од њих чујете “ово је поклон који желим”, прије ће бити да ћете морати пажљиво да слушате шта је оно што помиње и које су то његове страсти.

Међутим, када неког добро познајете све је много лакше, а уз мало инспирације идеја ће сама доћи. Управо такву инспирацију добићете на овом мјесту. Припремили смо креативне, практичне и корисне поклоне који ће обрадовати сваког мушкарца.

Погледајте наше приједлоге!

Веш и чарапе са упечатљивим дезеном

Знате ли шта мушкарцу увијек треба, а често заборавља на то? Гаће, као и чарапе које се често распаре. Зато је квалитетан мушки доњи веш у комбинацији са чарапама сјајан поклон за представнике јачег пола.

Осим тога што је практичан овај поклон може бити и веома креативан уколико одаберете упечатљив дезен, некад и шаљивог карактера уколико знате да би то насмијало мушкарца коме купујете.

Овај поклон може бити одлична допуна уз већ постојећи, али може и самостално бити сјајно изненађење, када желите да обрадујете драгу мушку особу. Колико ће веш бити креативан највише зависи од вашег смисла за хумор, као и тога колико сте блиски са мушкарцем коме поклањате овај дар.

Одличан додатак уз овај (не тако) басиц поклон је и класична мајица на кратке рукаве у којој може да спава, односно да је носи на тренинг или код куће. Дакле, опскрбите га квалитетном основном!

Геџети - савремене играчке


Мушкарци се увијек радују играчкама, с тим што с годинама буџет за исте све више расте, па тако и сами себе воле да часте неким савременим достигнућем. Зато и вама предлажемо да размотрите ову опцију, посебно ако знате да мушкарац за кога бирате поклон воли да има најновије слушалице, екстерну батерију или неки други корисни геџет.

На листи ових практичних електронских играчака налазе се мини покретне лампе које се могу закачити за различите површине, држач за мобилни у ауту, wирелесс слушалице, батерија за екстерно пуњење телефона, блуетхоотх звучник, као и многе друге ситнице које су фантастичан и врло користан поклон. Нема сумње да ће овај поклон бити пун погодак за мушкарца који се занима за геџете.



Смарт сат - унаприједите добри стари класик

Сат је веома отмен и стилизован поклон за важног мушкарца у вашем животу. Ипак, уколико желите да овом поклону дате дозу иновативног и смјелог, предлажемо вам да се опредијелите за смарт сат, односно паметни ручни сат, чије функције превазилазе гледање времена, и пружају могућности које даје и телефон.

Осим тога што предстаљавју савремено технолошко достигнуће, њихов дизајн је подједнако упечатљив те су врло стилизовани баш као и ручни сатови. Куповина паметног сата је зато сјајна инвестиција за поклон мушкарцу који прати технолошке тековине.

Поклоните му искуство - догађај као необичан али упечатљив поклон

Важног мушкарца у свом животу можете обрадовати и неким нематеријалним поклоном. Тако му можете купити карте за одређени концерт, или догађај на који знате да би волио да оде. Можете му купити и улазнице за утакмицу, односно уплатити му термин за играоницу са другарима.

Истражите паинтбалл или аирсофт као опцију, и пружите му незабораван дан са пријатељима пун акције - овакав поклон ће сигурно дуго памтити и препричавати са друштвом.

За оне најхрабрије који су спремни да изађу из своје зоне комфора скок са падобраном из авиона је такође невјероватна идеја, те ако знате да потенцијално прижељкује или скупља храброст за овакво искуство, можете га предухитрити тако што ћете му поклонити велику дозу адреналина за рођендан.

Уколико је мушкарац коме купујете поклон један од оних који ужива у брзој вожњи, предлажемо вам да усмјерите ову његову потребу на нешто безбједније мјесто - уплатите му термин за картинг као поклон. Ту ће имати довољно слободе и простора да искаже своју страст према вожњи.

Курс на ком ће стећи или унаприједити неку вјештину

Можда не тако испуњен адреналином, али подједнако креативан поклон за мушкарца може бити и одређени курс где ће савладати или унаприједити неку вјештину. Који ће курс бити у питању апсолутно је индивидуално и зависи од тога чиме се бави мушкарац коме поклањате, односно каква интересовања има ван посла.

Било да је у питању курс језика, неког заната, или обука везано за неки компјутерски програм, битно је само да пронађете оно што “гађа” у мету његових интересовања. Са оваквим поклоном нема грешке, јер осим фактора изненађења, овај дар пружа и оно што нема цијену - а то је знање!

Надамо се да сте међу нашим идеајама пронашли оно што вам је заголицало машту, или конкретне идеје које бисте могли да реализујете. На самом крају, посавјетовали бисмо вас да шта год одаберете дате дозу аутентичности и уложите много љубави, те ће поклон несумњиво бити пун погодак!

(Сандра Станојковић)