Нови термин великог дјечијег концерта Бранимира Росића Летеће Гитаре :: Semberija INFO ::

 

Нови термин великог дјечијег концерта Бранимира Росића Летеће Гитаре


Драги наши пријатељи,

Са задовољством желимо подијелити са вама нови термин великог дјечијег концерта Бранимира Росића Летеће Гитаре који је раније био заказан за 04.05.2023.!

Након пажљиве процјене и узимајући у обзир недавну трагедију која је погодила Београдску школу, донијели смо одлуку да одгодимо концерт како бисмо одали почаст жртвама и њиховим породицама. Ваша сигурност и добробит наш су највећи приоритет.

Сада са задовољством објављујемо да ће концерт бити одржан 31.05.2023. у Центру за Културу “Семберија” Бијељина у 18 часова.!
 
Ово ће бити незаборавно искуство за дјецу и све љубитеље музике који ће се окупити на једном мјесту. Позивамо све посјетитеље да означе овај нови датум у својим календарима и припреме се за спектакуларан догађај који ће пружити радост, смијех и весеље свима нама. Останите у току и пратите наше објаве на друштвеним мрежама како бисте били обавијештени о свим детаљима везаним за концерт. Спремамо многа изненађења и једва чекамо подијелити их с вама!

Хвала вам на вашем стрпљењу и подршци. Ваше повјерење и љубав према дјеци су снага која нас покреће и мотивише да стварамо незаборавне тренутке.

Видимо се 31.05.2023., уживајмо заједно у музици и радости!

С љубављу, 
 
Ваш Дјечији Културни Центар Бијељина